Exceptionele transportoplossingen

Ivens Transport & Kraanbedrijf nv biedt exceptionele transportoplossingen op maat. Ons uitgebreid wagenpark, ons vakmanschap en onze gedreven medewerkers, maken het ons mogelijk totaaloplossingen te bieden, een absolute meer-waarde voor de klant. Wij beschikken over diverse diepladers en semi-diepladers, opleggers, begeleidingsvoertuigen en servicewagens.

Door bijzondere ladingen met een up-to-date wagenpark veilig, snel én efficiënt te vervoeren, hebben we een solide reputatie opgebouwd, tot ver buiten de landsgrenzen.
Wij bezitten de vereiste standaardvergunningen voor Benelux, Frankrijk en Duitsland. Voor de werkelijk exceptionele zaken zoeken we naar de beste oplossing in volledig overleg en communicatie met de klant. Indien nodig doen we route-verkenningen, zorgen we voor begeleiding en stellen we risicoanalyses en/of hijsdossiers op.

“Think exceptional” is niet voor niets onze slogan!

SONY DSC

Uw transport is in veilige handen

Ivens Transport & Kraanbedrijf is synoniem voor kwaliteit en veiligheid. Wij hebben het VCA**-certificaat, dat een correcte toepassing van alle gangbare veillgheidsregels verzekert.

Van het regelmatig vernieuwen van ons wagenpark maken we een erezaak zo volgen we de technologische evoluties in onze sector op de voet.

Wat we zelf doen, doen we beter

Elk aspect van onze dienstverlening is tot in de puntjes verzorgd. Daar zorgt ons professioneel, flexibel en uiterst ervaren team voor. We zijn gepassioneerd door exceptioneel transport en gaan verder dan wie ook om een antwoord te vinden op elke vraag van de klant.

We beschikken tevens over een eigen kade aan kanaaldok B1/B2, Op onze site in het hart van de Antwerpse haven hebben we een eigen werkplaats waar ons rollend materieel kan rekenen op perfect onderhoud. Daarnaast verzekeren perlodieke controles, door externe organisaties, ons en onze klanten ervan dat al het materieel steeds perfect in orde is.

5. Mei