Laat het zware werk maar aan ons over

Ivens Transport & Kraanbedrijf nv biedt verschillende kraanwagens aan (vrachtwagens en trekkers), afgestemd op diverse werkzaamheden.

De kraanwagens hebben het grote voordeel dat we de goederen zelfstandig kunnen laden, lossen en vervoeren, onafhankelijk van de aanwezige los- of laadfaciliteiten. Bovendien kunnen we laden en lossen over hindernissen heen.

De kleinere kraanwagens zijn onze flexibele oplossing bij werfinrichting en aanleveringen: compressoren, bouwmateriaal, kleine containers, … Ook voor aanlevering bij particulieren zijn ze geschikt voor het bezorgen van houten bouwpakketten, een jacuzzi, bouwmateriaal, …

Voor het zwaardere werk, zoals werfketens, werfcontainers, torenkranen met ballast, … klaren onze zware kraanwagens de klus.

Ook elke hijsopdracht met de mobiele kranen brengen wij tot een goed einde. Bij uitzonderlijke werfsituaties, moeilijke manoeuvreerruimtes en/of specifieke veiligheidseisen kan u op ons vertrouwen. In die gevallen besteden we extra aandacht aan een grondige voorbereiding, inclusief een deskundige risicoanalyse.

_BJD7910

Onze ervaren chauffeurs kennen hun stiel

Troef bij dit alles zijn steeds onze mensen: hun ervaring in alle mogelijke situaties garandeert een veilige en zorgvuldige behandeling van uw goederen en een zorgeloze afwerking van de opdracht. Uw goederen in goede handen: daar staan zij voor.

Blj Ivens is kwaliteit een tweede natuur: onze chauffeurs en machinisten worden hiervoor permanent bijgeschoold.  Daarbij staan veiligheid en preventie centraal Onze mensen
zljn onze grootste troef. Uw tevredenheid is onze grootste motivatie!